¨

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů

 

  1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, popř.dalších osobních údajů, které uvede v rámci komunikace se společností (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

  1. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů společností, a to pro účely realizace práv a povinností ze smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů společností také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.
  2. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících s produkty, službami nebo činností společnosti jsou zasílány na elektronickou adresu odběratele. Dále kupující souhlasí se zasíláním obchodních sdělení společnosti na elektronickou adresu kupujícího. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
  3. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat společnost o změně ve svých osobních údajích.
  4. Zpracováním osobních údajů odběratele může společnost pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Osobní údaje nebudou bez předchozího souhlasu odběratele předávány třetím osobám.
  5. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  6. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou správné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromí odběratele, nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

  • požádat společnost nebo zpracovatele o vysvětlení,
  • požadovat, aby společnost nebo zpracovatel odstranili takto vzniklý stav.
  1. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu společnost povinna tuto informaci předat. Společnost má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.